Copyrights © O-Kado.nl, voor alle kado's | cadeautips    

 O-Kado voor de leukste kado's 
 
Home Voorwaarden Over ons Onze webshop Account aanvragen


Filter

Snel zoeken naar een origineel kado


Voer onderstaand uw zoekterm in voor het doorzoeken van O-Kado.nl op de leukste cadeaus en geschenken.

 
Filter

Uitgebreid zoeken naar een origineel kado

Prijs van het cadeau: vanaf:  euro    tot en met   euro
Bezorging:
Feestelijke verpakking:
Cadeau is bestemd voor:
Zoekterm (niet verplicht):   

Alle cadeaus voor: Mannen  Vrouwen  Jongens  Meisjes  Baby (jongen)  Baby meisje)
 
 

Gebruikersvoorwaarden O-Kado.nl

Algemeen

Doordat u gebruik maakt van de website van O-kado.nl (hierna te noemen 'de Website'), gaat u akkoord met de gebruikersvoorwaarden zoals die hieronder zijn aangegeven. Als u niet akkoord wenst te gaan met deze gebruikersvoorwaarden dient u geen gebruik van deze website te maken. O-kado.nl behoudt zich het recht voor deze gebruikersvoorwaarden naar eigen inzicht aan te passen of te vernieuwen zonder u daarvan op de hoogte te stellen. Wij raden u dan ook aan deze gebruikersvoorwaarden regelmatig te controleren op aanpassingen of vernieuwingen.

Inhoud van de Website

De informatie, teksten, namen, afbeeldingen, foto's, logo's en iconen op de website worden door O-kado.nl slechts verstrekt op de wijze zoals die aan ons wordt aangeboden, dit zonder enige vorm van toezegging of garantie over de geschiktheid voor commerciële toepassing, praktisch gebruik of het niet inbreuk maken op enigerlei rechten. O-kado.nl garandeert niet dat de inhoud van deze website correct en betrouwbaar is, dat de website te allen tijde en op iedere locatie beschikbaar is, dat defecten en fouten met betrekking tot de website direct worden verholpen en dat de website vrij is van virussen en andere schadelijke bestanddelen.

Disclaimer

Het gebruik van de website is voor eigen rekening en risico. O-kado.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de website noch voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de, al dan niet door derden aangeboden, informatie op de website. O-kado.nl is slechts het intermediair tussen koper en verkoper, wij zijn derhalve niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het plaatsen van producten door leveranciers en het doen van aankopen van deze producten door bedrijven of consumenten. O-kado.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de website voor zover die door derden wordt aangeboden. O-kado.nl behoudt zich het recht voor om door derden aangeboden informatie te wijzigingen of te verwijderen. Deze website bevat links naar andere sites. O-kado.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een 'gelinkte' website. Het is nadrukkelijk niet toegestaan teksten en/of afbeeldingen te plaatsen op de website die in strijd zijn met de wet- en regelgeving (onder andere waarop auteursrecht rust) / een pornografische inhoud hebben / racistische / haatdragende of kwetsende inhoud hebben. Indien u als leverancier informatie of afbeeldingen (onder andere producten of bedrijfsgegevens) plaatst op de website, geeft u te kennen de volledige auteursrechten van alle geplaatste informatie (onder andere teksten en afbeeldingen) te hebben en vrijwaardt u O-Kado.nl van alle schade die deze publicate met zich mee kan brengen en geeft u uitdrukkelijk toestemming deze gegevens te publiceren op de website. In geen geval zal u O-Kado.nl aansprakelijk stellen voor de gevolgen die publicatie van uw gegevens en afbeeldingen (onder andere product- en bedrijfsgegevens) met zich mee brengen. Indien blijkt dat uw publicatie in strijd is met auteursrechten of andere wet en regelgeving, dan geeft u te kennen dat u hiervoor zelf volledig verantwoordelijk bent en in geen geval O-Kado.nl aansprakelijk kunt stellen, alle kosten zullen in dit geval op u verhaald worden. In het geval u handelt in strijd met deze gebruiksvoorwaarden, zijn wij gerechtigd direct uw account te blokkeren en aangifte te doen bij de wettelijke instanties.

Privacy en verantwoordelijkheid

Uw bedrijfs- of persoonsgegevens worden door ons uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u uw gegevens heeft verstrekt, wij zullen uw gegevens niet doorgeven aan derden, tenzij u ons daar toestemming voor gegeven heeft of u een functionaliteit gebruikt op de website die dit vereist, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een review of product op de website. Leveranciers kunnen een account aanvragen, waarmee zij de mogelijkheid hebben tot het plaatsten van producten op de website. Bezoekers kunnen deze producten bekijken op de website en kunnen een klantreview voor deze leveranciers schrijven, welke gepubliceerd wordt op de website. O-Kado is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze reviews en is niet verantwoordelijk voor de gevolgen die de inhoud van deze reviews kunnen hebben op de betreffende leveranciers. Als deelnemende leverancier geeft u uitdrukkelijk toestemming tot het plaatsen van deze reviews en vrijwaart u O-Kado van alle schade die publicatie van deze reviews eventueel met zich mee kunnen brengen. Als plaatser van het review verklaart u dat u zelf volledig verantwoordelijk bent voor de inhoud van het review en vrijwaart u O-Kado.nl voor alle aansprakelijkheid die het plaatsen van uw review met zich mee kan brengen. U verklaart tevens dat de tekst in uw review niet in strijd is met de wet- en regelgeving (onder andere waarop auteursrecht rust) en geen racistische / haatdragende of kwetsende inhoud hebben. Tevens verklaart u dat het review naar waarheid is. O-Kado.nl stelt zich op geen enkele wijze verantwoordelijk voor enigerlei schade aan uzelf of anderen die direct of indirect voortkomen uit het plaatsen en publiceren van klantreviews. Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht ge�nteresseerd bent.

Bij het gebruik van O-Kado.nl geeft u uitdrukkelijk aan akkoord te gaan met bovenstaande gebruikersvoorwaarden.

 
Kado's voor iedereen
 
Cadeautips per rubriek
 
Cadeautips per branche
 
Laatst bekeken kado's
 
 


     Voorwaarden   Over ons   Linkpartners


Copyrights © O-Kado.nl, voor alle kado's | cadeautips