Copyrights © O-Kado.nl, voor alle kado's | cadeautips    

 O-Kado voor de leukste kado's 
 
Home Voorwaarden Over ons Onze webshop Account aanvragen


Filter

Snel zoeken naar een origineel kado


Voer onderstaand uw zoekterm in voor het doorzoeken van O-Kado.nl op de leukste cadeaus en geschenken.

 
 

Glorious Hair

Beschrijving

Dun en futloos haar? Verlies van haar en haarkleur? Als dit ergernissen zijn die u dagelijks in min of meerdere mate ervaart moet u beslist Glorious Hair eens proberen. Door regelmatig gebruik krijgt dof en/of broos haar weer de kans glanzend, soepel en sterk te worden. Glorious Hair stimuleert niet alleen de groei, maar geeft het haar ook volume. Glorious Hair is in sommige gevallen zelfs in staat de oorspronkelijke haarkleur te herstellen!

Bij een verstoorde balans
Door een ongezonde levensstijl, stress, ‘hormonale’ omstandigheden als zwangerschap of overgang, maar ook gewoon door ouderdom kunnen haarproblemen ontstaan. Haren verliezen hun glans, het haar oogt dof en breekbaar of valt zelfs uit. Steeds meer vrouwen krijgen net als mannen last van haaruitval.

Herstelt en behoud van de oorspronkelijke haarkleur
Panthotheenzuur, vitamine C en Biotine geven het haar een gezonde glans en helpen de kleur te behouden. Het extra Panthotheenzuur in Glorious Hair kan in sommige gevallen zelfs de oorspronkelijke haarkleur herstellen.

Geeft haar volume
Methylsulfonylmethane (MSM) is een zwavelcomponent en stimuleert de aanmaak van Keratine. Dit voedt de haarwortel en is een vitaal element voor gezond haar. Zo zal bij regelmatig gebruik ook dikker haar het resultaat zijn.

Tip vriend of vriendin

Uw naam:
 
Naam van vriend of vriendin:
 
Emailadres van vriend of vriendin: