Copyrights © O-Kado.nl, voor alle kado's | cadeautips    

 O-Kado voor de leukste kado's 
 
Home Voorwaarden Over ons Onze webshop Account aanvragen


Filter

Snel zoeken naar een origineel kado


Voer onderstaand uw zoekterm in voor het doorzoeken van O-Kado.nl op de leukste cadeaus en geschenken.

 
 

Het dagboek van mijn ik

Beschrijving

Dagboek van mijn IK

Een bijzonder boek met het levensverhaal van Elyse Kokx.

Het is een herkenning voor mensen die soortgelijke situaties meemaken. Deze levenservaring kan anderen helpen om het hoe en waarom van de dingen die gebeuren in dit leven te begrijpen, veel ziek zijn, pijn en verdriet hebben en het loslaten van geliefde personen.

Door haar paranormale vermogens herkent zij personen uit vorige levens. Dit gaat vaak gepaard met heftige emoties, die haar in eerste instantie uit balans brengen. U leest hoe zij via de Geest geholpen wordt om deze emoties te leren begrijpen en erachter te komen waar zij bij horen en dat ze dat stukje nog af mag maken met deze personen. Dit wordt mogelijk gemaakt door haar man die ook paranormaal begaafd is en medium mag zijn.

Het hele boek is regelrecht uit het hart geschreven. Het bevat ook de inhoud van haar dagboeken en van al haar met liefde uitgetypte bandjes met boodschappen en de begeleiding via de Geest.



Spanning, ontroering en veel emoties die van gene zijde via de Geest de volgende betekenis kregen:” Dat in jouw emoties van jouw belevingswereld iedere keer een stukje levenswijsheid wordt aangereikt, om straks een ander die levenswijsheid te geven.




U vindt foto’s van spiritueel doorgekomen symbooltekeningen die ook worden uitgelegd.


Dit gebonden boek met harde kaft heeft 429 blz. en bevat mooie kleuren foto’s,

Tip vriend of vriendin

Uw naam:
 
Naam van vriend of vriendin:
 
Emailadres van vriend of vriendin: