Copyrights © O-Kado.nl, voor alle kado's | cadeautips    

 O-Kado voor de leukste kado's 
 
Home Voorwaarden Over ons Onze webshop Account aanvragen


Filter

Snel zoeken naar een origineel kado


Voer onderstaand uw zoekterm in voor het doorzoeken van O-Kado.nl op de leukste cadeaus en geschenken.

 
Filter

Uitgebreid zoeken naar een origineel kado

Prijs van het cadeau: vanaf:  euro    tot en met   euro
Bezorging:
Feestelijke verpakking:
Cadeau is bestemd voor:
Zoekterm (niet verplicht):   

Alle cadeaus voor: Mannen  Vrouwen  Jongens  Meisjes  Baby (jongen)  Baby meisje)
 
 

Overzicht leveranciers Electronica


Onderstaand ziet u een overzicht van de aan O-Kado.nl deelnemende leveranciers in de branche Electronica.

Klik op een leverancier om de producten van de betreffende leverancier te bekijken.

Be Easy Digital

 Luister muziek, bekijk films, lees een boek of componeer uw eigen nummer. Alles is mogelijk met de producten van Be Easy Digital! Be Easy Digital bied u een compleet assortiment aan digitale producten. Van mp3 speler tot aan Netbook, van Digitale Fotolijst tot aan Flatscreen tv. u noemt het Be Easy Digital heeft het. Naast de groten merken, zoals: Samsung, Philips, SENNHEISER, *ION en andere, verkopen wij ook ons eigen merk media-spelers. Onze mp3, mp4 en mp5. spelers staan garant voor een top kwaliteit tegen een zachte prijs. Neem een kijkje in onze ONLINE SHOP voor al onze producten. Heeft u meer informatie nodig en/of een goed advies neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zorg dat ook u “makkelijk digitaal bent” met Be Easy Digital producten. uw beste Deal Online!
 
H.J. Snel Automatisering

 Nooit meer stofzuigen? Wie wil dat nu niet! En wie wil er nu elke week zelf dweilen! Wij in ieder geval niet :-). Neem eens een kijkje op onze website voor de Roomba robotstofzuiger of de Scooba dweilmachine van iRobot. Wij zijn ook het adres voor diverse GPS foto-taggers, trackers en loggers. En als je veel onderweg bent op de motor of alleen regelmatig met je partner gaat toeren, dan is de Scala Rider headset een ideaal apparaatje. Daarmee kan je draadloos bellen, navigatie-instructies volgen of praten met andere (bij)rijders. Daarnaast verkopen we nog diverse andere leuke electronica gadgets!
 
KPTG V.O.F.

 iPodhoes.nl specialiseert zich in het aanbieden van iPod en iPhone accessoires tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Zo kunt u er een uitgebreid assortiment aan hoesjes (Crystal, Siliconen, Lederen & Aluminium) vinden voor iPod Nano, iPod Touch en de iPhone 3G. Tevens voeren wij een zeer complete lijn aan Nike Plus iPod artikelen.
 
LedMessenger.nl

 Webshop in led artikelen en gadgets. Voornamelijk led shirts en led gerelateerde producten.
 
Solar Backpack

 Op Solar Backpack webshop vind je de nieuwste generatie high-tec SOLAR-OPLAAD-SYSTEMEN zowel op een tas als losse Solar chargers verkrijgbaar! Jouw persoonlijke krachtcentrale voor het opwekken van groene zonne-energie geschikt voor het opladen van je GSM, iPod, PSP, navigatiesysteem, digitale camera enz... Sommige tassen/ chargers zijn zelfs geschikt om er je laptop mee op te laden! Gebruik deze innovatieve Solar Backpack, tas of charger op weg naar je werk en voor je vakanties: Wandelen, fietsen, motorrijden, skiën, varen etc.: Groener kan niet!
 
www.Deal24.nl

 Deal24 bestaat uit een webshop en een fysieke winkel die zich richt op de verkoop van huishoudelijke artikelen, computers, laptops en elektronica gadgets. Hiermee wil de onderneming inspelen op de wensen van de moderne gemaksconsument die uit een ruim assortiment laagdrempelig al haar behoeften wil vervullen op het gebied van computers, accessoires en huishoudelijke artikelen. Ook doet deal 24 Reparatie en ombouw
 
 
Kado's voor iedereen
 
Cadeautips per rubriek
 
Cadeautips per branche
 
Laatst bekeken kado's
 
 


     Voorwaarden   Over ons   Linkpartners


Copyrights © O-Kado.nl, voor alle kado's | cadeautips